BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Menjana PENDAPATAN TETAP dgn modal rm10 shj.Bisnes sms masa kini yg di niagakan secara networking.Daftar malalui sms bila-bila masa & di mana shj. rm10 KEUNTUNGAN 50% sehingga 5 LEVEL di bayar terus keakuan bank anda.SETIAP MINGGU.

Maklumat dan komisen akan hantar dr semasa ke samasa.Peserta akan dapat formula RAHSIA WANG segera/flyer dan ruang IKLAN INTERNET selama 3888 hari.Untuk daftar taip myten-7168 dan sms kepada 014-6088404 Tunggu mesej dari admin.Pertanyaan sila tel 09-8444044

Konsert Double Trouble Search/Wing Bukit Kiara Equestrian Country Resort KL (1 MEI 2010)

Dalam Kenangan

Jul 24, 2009

sentosa

video video

Member2 Debug Senai..

Budak2 Sengal (pratikal).. tak balik la korang raya tahun nie..hehehe raya la korang kat hostel

Geng Otai cuma Omeng jer keanak-anakkan hehehe...tengah shah (2wire) tepi kanan isa (ruckus)

sebelah kiri otai taufik debug (2wire) wat board hardcore sebelah kanan sekali korang tahu ler sape wakakaka (mat senyum)

Jul 21, 2009

Makan Kenyang2


Sentosa








Best giler tempat nie...

Kalau Korang nak ke Batam Beritahu jer Bro nie boleh bereskan semua penginapan di sana..

Wakakaka...Lahabau negro nie ketawa nampak gigi...gua taw dier sebab apew dier ketawa..pergghh

tak leh tahan bro...ada lahabau wat lawak

Jul 20, 2009

Pantai Sentosa

video

MERLION - SENTOSA
Singa nie malam2 bercahaya....perggghh cateekkk siottt

sentosa

Photobucket

Jul 3, 2009

Sekitar ptp

kalau nak masok flextronics kena lalui check point polis bantuan (kawasan perlabuhan tanjung pelepas)





debug hardcore

line debug 2wire

area smoking..tapi panas giler


smoking area (diorg panggil skodeng area)


Gambar sekitar ptp..korang ushar la