BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Menjana PENDAPATAN TETAP dgn modal rm10 shj.Bisnes sms masa kini yg di niagakan secara networking.Daftar malalui sms bila-bila masa & di mana shj. rm10 KEUNTUNGAN 50% sehingga 5 LEVEL di bayar terus keakuan bank anda.SETIAP MINGGU.

Maklumat dan komisen akan hantar dr semasa ke samasa.Peserta akan dapat formula RAHSIA WANG segera/flyer dan ruang IKLAN INTERNET selama 3888 hari.Untuk daftar taip myten-7168 dan sms kepada 014-6088404 Tunggu mesej dari admin.Pertanyaan sila tel 09-8444044

Konsert Double Trouble Search/Wing Bukit Kiara Equestrian Country Resort KL (1 MEI 2010)

Dalam Kenangan

Aug 11, 2009

citer Pasal keje..

Hari nie dlm sejarah...he3 (CUSTOMER-BELANDA)

aku wat keje ngan budak pratikal...berdua jer kami..

masok2 keje aku dapat info 2 budak otai x mai keje...diorg demam (bukan H1N1)

AKU DAH rasa x sedap hati...shift aku pulak byk budak2 operator baru masuukkkk..

apa lagi banyak la reject diorg buat...ini la itu la.. sampai aku nak check email pon x senang..

sana panggil chot sini panggil chot pening kpala aku..

tapi hari nie aku wat keje ngan enggineer...diorg tolong aku gak he3

nasib baik model tds100 x jalan klu x hampehhhh...

sebab aku bukan nya tahu sgt tentang model nie..

Tadi diorg jalan model plotwave kira ok la cikit...sebab aku belajar pon hanya model nie ajer

Yang barua nya tentang ari nie...ada 1 engine yang aku repair reject dari customer..aku pon buat

la...buat punya buat sampai tertinggal sepana saiz 8 kat dlm engine..aku rasa yg wat keje nie bdk

operator tu la...sebab dier yg pasang last cover printer tu..QA pon Check la diorg x

perasan ada menatang nie (sepana) dlm engine tu..(QA PASS) bdk paking apa lagi

bungkus la hantar g customer nak test engine tue...he3 apa lagi customer mengamok la.

habis semua bdk2 QA kena hentam he3...aku ngan budak operator tu pon kena hentam ngan QA.

Cilaka...goRENG MEE la aku nak jawab problem nie..Bdk operator tu mampos nak ngaku..

He3 tu jer masalah aku ari nie...Tapi aku ngan customer (OTA) kira ok sampai diorg nak ambil aku join diorg...Adehh aku x mo la NANTI x PASAL2 aku g belanda ikut diorg..xnk la aku

ok la wehh..aku nak tido sok keje...

Aug 1, 2009

Model-Plotwave

video

Aku Kena tranfers


Sekembalinya aku dari Johor ke Penang..aku di kehendaki terus ke flex A1..Aku di tukarkan ke bahagian repair Printer..Korang tahu la sebelum nie aku repair board PCB-(Printed Circuit Board)..
Skrg repair printer jadi 0 pentium aku hehehe..

Mula2 pening aku di buatnya..mana x pening semua barang assembly....material...Mana aku expect mende mcm nie..Korang nak tahu kat flex A1 nie printed adehh besar giler..nanti senang2 aku upload picture dier..

Sekarang Aku report kat chong (engineer)..yang sempoi nya sini semua melayu (technician)..
Diorg x kedekut ilmu..semua mende diorg ajar...senang la nanti klu nak repair engine otai dah ajarkan hehehe..Oppss.. Lupa aku nak bgtaw aku kat sini dok line OCE-TDS

Sini keje sempoi sebab x der singa,harimau hehe korang faham x ...sini xder org nak menjerit la..
tak mcm kat flex p1 fuhhh..berlakon jer lebih keje hampeh..Tapi masa aku support kat senai johor ari tu sempoi...x yah cerita la yea sempoi mcm mana kat sana..korang nak tahu perhi sendiri la hehehe..

Kat flex A1 nie aku start keje 1 Aug 2009..emp no baru...wa ckp lu.
emp no lama 10101 tinggal kenangan bagi aku..tapi date joint pakai yg lama la..Sini secuarity ok x kacau org..x mcm sana umpama dok dlm penjara....TENSION..Lagi pon kat sini operator nya semua nya wa kenal..semua budak Lucent sekali ngan exec org Lucent (RajaZahairul)..ok la tu..

Byk kenangan masa aku kat flex p5..aku x kan lupakan korang semua.
Selamat tinggal p5...Babai..Last keje kt p5 23hb jun 2009.